Tips på innehåll- Film på din hemsida på en kvart? | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Tips på innehåll- Film på din hemsida på en kvart?

Du kan ganska enkelt skapa en film att ha på din hemsida där du visar din verksamhet. Ju mer du jobbar med det ju enklare går det.

Hur går man till väga?

Enklast:
Filma med din telefon och där finns det oftast stöd för att sända filmen direkt till ditt YOUTUBE konto. Då lägger du troligtvis uppfilmen utan att redigera den och ofta så går detta bra – du visar något för dina blivande kunder.

Risker:
Filmen är för dålig, ask den är inte proffsig men jag håller inte med, jag menar på att det ger ett mervärde för besökaren och de får se att du är på riktigt och en film som är gjort på detta sätt är oftast förlåtande. Är du ett stort företag så har ni säkert högre krav, men för det lilla företaget så är detta ett bra koncept för de allra flesta.

Redigering av film:
Du kan läsa in filmen i datorn och redigera den, du kan använda Moviemaker (för Windows användare) och iMovie om du kör mac. Det är enkelt och du kan ta bort delar som du inte vill ha med och lägga till text/ljud.

Detta tar inte så lång tid, nedan har ni en film som är gjord mycket snabbt, du kan lägga mycket tid på din film för du kommer tycka det är roligt.

Så dagens tips: Skapa film !

 

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top