(not provided) Google Analytics | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

(not provided) Google Analytics

När du tittar i din statistik i Google Analytics för att se vilka organiska sökningar du har fått på din webbsida så vill du veta vilka ord besökarna har använt när de besökte din hemsida. Detta kan man se i analysverktyget Google Analytics, click dock finns det en del sökningar där man inte ser vilket sökord det är, dessa visas som (not provided) och det är Google som ändrade detta och ej delar med sig av information från inloggade användare (de som är inloggade i Google med ett gmail konto).

Har du förmånen att bo i USA så verkar du dock kunna köpa en premium version för 150 000 dollar enligt denna sida “Skaffa Google Analytics Premium för ditt företag. Arbeta direkt med Google och en platt årsavgift på $ 150.000 * omfattar alla de uppgifter, garantier och service du kan behöva. För att komma i kontakt med oss, fyll i formuläret nedan och en Google Analytics Premium representant kommer att kontakta dig inom kort”.

Då kanske du får se sökorden 🙂

 

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top