Så hittar du din RSS Feed till din Wordpress sida | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Så hittar du din RSS Feed till din WordPress sida

RSS flöde är helt enkelt en genererad fil från en hemsida/blogg med inlägg/nyheter. Det använder man för att enkelt erbjuda läsare av en hemsida en notis om när det finns ett nytt inlägg från din hemsida.

RSS flödet är alltså dina senaste uppdateringar som läses av med ett program som kallas RSS läsare. Nyttan med detta är att du kanske vill följa 10 olika sidor/bloggar och du vill ha en notis om när det kommer ett nytt inlägg – du får upp ett meddelande i din dator.

Detta behöver din läsare ha för att ta emot dina RSS Flöden

Din läsare behöver veta adressen till ditt flöde, vad adressen är kan variera beroende på vilket cms (uppdateringsverktyg) du använder, jag kommer att visa var ditt flöde finns när du använder WordPress.

RSS flödet till denna sida är http://brandstedt.net/feed du lägger bara till /feed för en WordPress sida. Gör det enkelt för dina läsare och skapa en länk till ditt flöde 🙂

RSS Läsare

När du vet denna adress så får du ladda ner en RSS Läsare, vilken du skall använda får du själv avgöra, just nu använder jag en som heter RSS Notifier för fler exempel se denna sida. Med en RSS läsare så lägger du bara in adressen för de bloggar/sidor du vill följa.

Så lycka till,  de var adressen ni sökte till ert rss flöde och det är bara att lägga till /feed på din URL.

PS! Glöm inte att använda http:// framför din URL

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top