TV Reklam, steg 1 | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

TV Reklam, steg 1

Japp, tadalafil då tar vi ämnet TV reklam, målgruppen för TV är oftast ett företag som är vana vid att marknadsföra sig och historiskt så har de prövat print tidigare och nu kanske funderar på att jobba med TV (eller blivit uppringda av en säljare som säger “Många tror ju fortfarande att de där med TV är både krångligt och dyrt :-)”

Hur ser världen ut då i Sverige?

Där man i princip kan synas är i TV3, prescription TV4,Kanal 5 och Sjuan (gamla TV4+) (sen kan man finnas i lite mindre kanaler med)

Man annonserar idag antingen i riks (hela Sverige) eller lokalt och den sistnämnda är där man med mindre budget kan synas och där det är fullt möjligt att lägga print pengar som TV pengar istället.

Lokal TV reklam är där TV bolagen tjänar mest pengar och TV4 har dominerat med att bryta ner sin reklam lokalt sedan många år, TV3 och kanal5 ser att de förlorar pengar och satsar nu för 2012 att bli än mera lokala. Detta kostar mycket pengar för bolagen (tekniskt). TV4+ blev under våren nedbruten till lokal reklam och där syns man oftast som ett komplement till huvudfyran (dvs du ser dessa företag i TV4 reklamen också).

Med TV så kör man inte EN visning, utan här handlar det om att synas mycket för att nå räckvidd (olika människor). Man säger att TV behöver en 4-5 dagar för att fungera som bäst.

När man talar TV så är det uttryck som TRP, Frekvens och räckvidd som ofta hörs samt att man jobbar med …..RÖRLIG BILD OCH LJUD och detta mina damer och herrar påverkar dina sinnen, dina känslor. Vi vet ju att de är känslor som ofta ligger till grund för beslut 🙂

 

En film som spelar på känslor..

 

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top