Webbläsaren Internet Explorer är ej säker att använda | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Webbläsaren Internet Explorer är ej säker att använda

Nu varnar både tyska och svenska myndigheter användare av webbläsaren Internet Explorer att byta webbläsare, seek detta pga ett säkerhetsproblem. Det innebär att säkerhetsbristen gör det möjligt att för andra parter att ta del av viktig data, sk hackerangrepp. Microsoft meddelar att en rättning av problemet är på gång.

Jag rekommenderar istället att använda Googles webbläsare Crome som är snabbare och bättre. Crome och Internet Explorer har idag lika stor marknadsandel enligt Statcounter.

Googles webbläsare har kritiserats för att samla data från användaren tillsammans med sina övriga tjänster (Youtube mm) såsom att matcha annonser efter användarnas vanor. Detta är bra enligt Google för då kan du få se reklam om det du är intresserad av och andra sidan tycker det är vara bevakad. Det är när du är inloggad som data kan samlas upp bäst men även om du surfat länge så samlas det data, ta för vana att tömma minnet på din webbläsare.

20120919-145604.jpg

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top